Elite fietstrainer

Het weer of de tijd staat het soms niet toe om iedere dag te gaan trainen. Toch wil je graag je conditie op pijl houden en hiervoor kan het slim zijn om te investeren in een Elite fietstrainer. In een Elite fietstrainer plaats je gewoon je eigen racefiets of mountainbike. Vervolgens kan je beginnen met je fietstraining binnenshuis. Er zijn ook Elite fietstrainers waarbij je een soort virtual reality systeem kan aansluiten waardoor je je training wat realistischer kan maken door bijvoorbeeld een bekende Franse berg te beklimmen of een wielerklassieker te fietsen. Alleen dit keer zit je gewoon droog en warm in je huis op een Elite fietstrainer. Het merk Elite staat bekend om de hoge kwaliteit fietstrainers voor tijdens de wintermaanden.

Elite Turbo Muin fietstrainer

De Turbo Muin van Elite zorgt voor een totale training op de fiets. Normaal gesproken bevestig je het achterwiel van je racefiets op de fietstrainer, bij de Turbo Muin Elite fietstrainer wordt het achterwiel vervangen door de fietstrainer. De fietstrainer creëert weerstand met een vloeistofrem, hierdoor is deze fietstrainer erg stil waardoor je alleen de fiets zelf nog hoort, een ideale trainer als je anderen in huis niet lastig wilt vallen met je fietstraining. Een ander voordeel van een vloeistofrem is dat de weerstand gelijkmatig wordt opgebouwd op basis van de snelheid die je fietst. Doordat het achterwiel vervangen wordt door de fietstrainer reageren alle sensoren perfect op de manier waarop jij beweegt en snelheid maakt. Daarnaast is er een ruime keuze mogelijkheid om de weerstand in te stellen. Eventueel kan worden ingesteld dat de weerstand automatisch met jouw snelheid verhoogt wordt door de Turbo Main Elite fietstrainer. Een leuke optie is dat de fietstrainer kan worden aangesloten op de My E-training app. In deze app wordt je trainingsschema bijgehouden en je hartslag. Daarnaast kan je zien welke afstand je hebt afgelegd en wat je snelheid is. De app is aan te sluiten op een smartphone of tablet. Het is zo ook mogelijk om My realvideo aan te sluiten. Daarmee kan je in een virtual reality wereld gaan fietsen met je Elite fietstrainer. De Elite Turbo Muin fietstrainer is te koop bij Bol.com

Qubo Fluid fietstrainer

Ook deze fietstrainer van Elite heeft een vloeistofrem. Hierdoor kan er meer weerstand gegeven worden in vergelijking met een normale fietstrainer en de trainer erg stil is. In dit model klik je je racefiets met achterwiel in de fietstrainer. Dankzij het speciaal ingebouwde compass systeem reageert het systeem hetzelfde als op een normale weg, waardoor het frame lichtjes mee beweegt. Je hebt hierdoor echt het idee dat je buiten aan het fietsen bent dankzij de unieke weerstand. Het frame is extra stevig gebouwd en binnen een mum van tijd in elkaar te zetten. Na afloop kan je de fietstrainer weer eenvoudig opbergen zodat de fietstrainer geen extra ruimte in beslag neemt. Uiteraard is deze fietstrainer ook weer te combineren met de My trainer app. De Qubo Fluid fietstrainer is onder meer te koop bij Bol.com.

Qubo Digital fietstrainer

Deze fietstrainer werkt met een magneetrem met 16 verschillende niveaus. Je klikt het achterwiel in de fietstrainer en kunt beginnen met je training. De Qubo Digital wordt met een fietscomputer geleverd die je prestaties bijhoudt. Je kan direct zien welke snelheid je op dit moment rijdt en je kan via de digital eenvoudig je trainingsschema aanpassen. Er zijn verschillende soorten trainingen mogelijk met ieder een eigen thema en niveau. Zo kan je bijvoorbeeld op de Qubo Digital speciale krachttrainingen uitvoeren. Daarnaast wordt je afstand en hartslag bijgehouden. Eventueel kan je dit verder uitbreiden met de My trainer app die gekoppeld kan worden aan de Qubo Digital. De fietstrainer is eenvoudig in elkaar te zetten en weer op te bergen voor na afloop van de training. De Qubo Digital is onder meer te koop bij Bol.com.

Qubo Power

De basis voor een goed trainingsprogramma kan je nu eenvoudig bereiken met de Qubo Power Mag. De weerstand is magnetisch en in te stellen op acht verschillende niveaus om zo je training op de juiste manier op te bouwen. Dankzij de My Training App en bijgeleverde sensoren kan je eenvoudig je training instellen op de fietstrainer van Elite. De Power Mag werkt zonder stroom en kan dus overal gebruikt worden. Met een speciale hendel kan de weerstand worden ingesteld en kan je aan de slag gaan met je dagelijkse training op de fietstrainer. Onder meer te koop bij Bol.com.

Bekijk naar het volledige aanbod Elite fietstrainers bij de volgende online shops:

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.