Racefiets aanbieding

Voor de beginnende wielrenner is het niet altijd verstandig om meteen een dure racefiets aan te schaffen. Je weet van tevoren immers niet of je het na een aantal maanden nog steeds ziet zitten om een aantal keer per week te wielrennen. Een beginnende wielrenner doet er dan ook verstandig aan om in eerste instantie een iets goedkopere racefiets of een racefiets in de aanbieding aan te schaffen. Uiteraard heeft dit als nadeel dat een goedkope racefiets van mindere kwaliteit is, maar het voordeel is dat je niet direct een grote investering hoeft te doen om erachter te komen of wielrennen op de lange termijn een interessante sport voor je is. Er zijn twee mogelijkheden om een goedkope racefiets aan te schaffen. Ten eerste kun je op sites als Marktplaats zoeken naar tweedehands racefietsen, maak bij het ophalen van de racefiets altijd even een testrit om zeker te zijn dat de fiets goed werkt. Een andere mogelijkheid is om een racefiets in de aanbieding te kopen. Veel fietswinkels krijgen aan het begin van het jaar een nieuw assortiment racefietsen binnen, waardoor de oude modellen tegen goedkopere prijzen worden aangeboden.Ook hebben een aantal webshops showroom modellen en retour racefietsen die ze met een hoge korting verkopen.

Racefiets aanbiedingen van Decathlon

Ook sportwinkel Decathlon staat bekend om de scherpe prijzen op wielrengebied. Op dit moment hebben ze de fietsmerken onderverdeeld in B’Twin, Van Rysel, Triban en Rockrider. Rockrider is het merk voor MTB’ers en B’twin is het merk van de ‘normale fietser’. Van Rysel en Triban richten zich beiden op de wielrenner. Triban is het merk voor de wielrenner die naast snelheid ook graag comfortabel een rondje wil rijden en Van Rysel is er voor de competitieve wielrenner. Van Rysel is qua prijsniveau ook iets duurder dan Triban. We raden dan ook voor de beginnende wielrenner de goedkope racefietsen van Triban aan. Al vanaf 259,99 euro heb je een Triban racefiets met onderdelen van Shimano.

Bekijk alle racefietsen van Decathlon

Een overzicht van online fietsenwinkels met goedkope racefiets aanbiedingen:

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.