Spinning muziek

Een veel gehoorde klacht in de sportschool is dat de spinning muziek te lang hetzelfde is. De oorzaak hiervan is volgens de spinningsinstructeur dat je dan kunt wennen aan de muziek en het schema. Als je echter twee tot drie keer per week gaat spinnen gaat de spinning muziek al snel vervelen. Na een paar maanden op dezelfde muziek spinnen kijk je dan ook weer uit naar het moment dat ze de CD vervangen voor een spinning cd met nieuwe muziek. Uiteraard heb je dit probleem niet als je thuis een spinningbike hebt. Sommige mensen vinden het prima om zonder muziek te spinnen, maar de meeste spinningliefhebbers spinnen toch het liefste op muziek. Daarom geven we je in deze blog twee tips voor het vinden van spinning muziek!

  • Spotify, Deezer, etc. – Als je op een muziekstreamingdienst als Spotify zoekt op “Spinning” of “Indoor cycling” krijg je veel albums en afspeellijsten met leuke muziek om op te spinnen.
  • Youtube – Zoek op Youtube op “Spinning muziek” “Spinning music” of “Indoor cycling music” en je krijgt veel Youtube video’s die ca. 1 uur duren met spinning muziek. Zoek op “Spinning instruction” als je tegelijkertijd een virtuele spinninginstructeur wilt.
  • CycleMastersCyclemasters is meer dan alleen spinningmuziek. Het is een online programma waarmee je je spinning workouts bijhoudt en wordt begeleid met professionele instructie video’s voor verschillende niveaus. Meld je nu aan en krijg naast de gratis proefperiode van 7 dagen, ook 50 % korting op je eerste maand spinning. Lees ook de uitgebreide review van de Cyclemasters app.

Hieronder vind je een aantal van onze favoriete spinning muziek mixen:

Meer spinning blogs

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.