Omafiets kopen tips

Steeds vaker zie je jongeren en volwassenen rondrijden op een omafiets. Al een aantal jaren is de oma fiets erg populair. De oma fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en het design kan sterk wisselen. Als jij een oma fiets gaat kopen dan is het van belang dat je kijkt wat je graag wilt en wat je budget is. Wil je graag opvallen met een felle kleur of wil je een rustige kleur? Met de omafietsen die je worden aangeboden is alles mogelijk. De fietsen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zij kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Je kunt er mee naar school, naar je werk of gewoon even mee de stad in om boodschappen te doen. Op de fiets kun je gemakkelijk overal dichtbij komen, ook in de stad. Dit is een groot voordeel van de fiets.

Modellen oma fietsen

Er zijn verschillende modellen oma fietsen. Bekende modellen zijn de Granny en de Original van Sparta. Als je voor de Granny gaat dan kun je nog een keuze maken tussen de Graphite en de Black/Blue. Deze fietsen zijn voorzien van jasbeschermers en deze hebben een stijlvol design. Misschien wil je wel een echte oma fiets waarbij je echt goed opvalt, dan zou de Oilily Red 28 inch dames een goede keuze zijn. Deze fiets is verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren. Of is een rustigere kleur misschien wat meer voor jou? Dan is de Sparta Original een goede keuze, deze is namelijk verkrijgbaar in het zwart of in het blauw. Hierbij zijn een stoere voor- en achterdrager aanwezig.

Speciale modellen oma fietsen

Er zijn speciale modellen oma fietsen verkrijgbaar. Je kunt hierbij denken aan de Country Tour. Deze fiets is voorzien van mooie lederen details. Er is een rieten mand aanwezig op de voordrager. Daarnaast zijn er sierlijke details op het zadel en bij de jasbeschermer aanwezig. Dit is gewoon een oma fiets maar dan net wat meer. Waar ben je precies naar op zoek? Wil jij een gewone oma fiets of wil jij er graag eentje met net dat beetje meer?

Details van de oma fiets

Als je een omafiets wilt waar je bijvoorbeeld boodschappen mee kunt doen, dan is een mand wel ideaal. Je stopt daar de boodschappen in of je zet daar meteen een tas in met de boodschappen en je bent klaar. Je fietst weer naar huis en je laadt de boodschappen uit. Je hoeft niet met tassen aan je stuur te fietsen, want dankzij de oma fiets wordt het boodschappen doen nu stukken veiliger. Daarnaast is het ook een fijne fiets als je bijvoorbeeld naar school wilt, je kunt je rugzak, schooltas dan in de mand doen en je komt veilig op school. Ook wanneer je met de hond wilt gaan fietsen is de oma fiets ideaal. Misschien wil je een balletje en water meenemen om onderweg te kunnen spelen. Hiervoor kun je dan de mand gebruiken die aanwezig is en dan heb je tijdens het fietsen alle aandacht voor je hond. Stel daarom voor jezelf vast welke details van de oma fiets jij van belang vindt en maak dan je keuze. Het meest eenvoudige is de oma fiets online bestellen, je kunt dan je wensen aangeven en de fiets wordt thuis bezorgd!

Een omafiets koop je eenvoudig en goedkoop online bij:

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.