Ineos kleding – Ineos fietskleding

De komende jaren prijkt Ineos op de kleding van het voormalige Team Sky. Voor het seizoen 2020 heeft Team Ineos de wielerkleding gepresenteerd. Top klassementsrenners als Chris Froome, Geraint Thomas en Egan Bernal zullen het komende seizoen in rood zwarte fietskleding gaan rijden. Kledingsponsor blijft het populaire Italiaanse fietskledingmerk Castelli.

Team Ineos fietskleding

De rood zwarte fietskleding van Team Ineos is een grote verandering in vergelijking met het blauw/zwart van het voormalige Team Sky. Kledingsponsor van Team Ineos is Castelli. Castelli wordt gezien als één van de beste fietskledingmerken.

Team Ineos fietskleding

Voor fans is er een retro versie van de Ineos teamkleding beschikbaar. Het is altijd een beetje de vraag of dit dezelfde fietsshirts en fietsbroeken zijn die de renners dragen in de Tour de France.

Ineos fietsbroek

Zo is de Ineos fietsbroek beschikbaar in de Castelli Aero en Castelli Volo variant. De Castelli Volo is voorzien van de Kiss Air zeem. Dit is niet een zeem voor het fietsen van de Tour de France. De Castelli Aero is voorzien van de Progetto X2 zeem, met deze zeem kan je prima een lange rit fietsen. Wij denken echter dat de meeste profrenners van Team Ineos fietsen met het topmodel van Castelli, de Castelli Premio 2 bibshort. Ook deze broek is voorzien van de Progetto X2 zeem. De Castelli Premio 2 is alleen niet als Ineos fietsbroek verkrijgbaar voor de fans. Uiteraard is deze fietsbroek wel te koop zonder het Ineos logo.

De bibshorts van Ineos zijn te koop bij Bol.com & Bobshop

Ineos fietsshirt

Het Ineos fietsshirt is erg populair onder wielerfans. In het retro fietsshirt dat in de webshops wordt verkocht zit weinig verschil met de fietsshirts die de Ineos renners dragen. De twee fietsshirts die te koop zijn, zijn voorzien van een volledige rits. Het beste fietsshirt is het Team Ineos Climber’s shirt.

Ineos fietsshirts zijn te koop bij Bol.com & Bobshop

Fietsschoenen Team Ineos

Ondanks dat Team Ineos gesponsord wordt door Fizik, is het niet zo dat alle renners van Ineos met Fizik schoenen fietsen. Zo is algemeen bekend dat Chris Froome op fietsschoenen van Sidi fietst. Per renner van Team Ineos hebben we uitgezocht wat er bekend is over hun schoenkeuze.

  • Geraint Thomas – Fizik Infinito R1 Knit
  • Chris Froome – Sidi Shot
  • Egan Bernal – Sidi Shot
  • Van Wout Poels en Dylan van Baarle hebben we niet kunnen vinden welke schoenen ze dragen. We gaan dan ook uit dat deze renners geen persoonlijk sponsor contract hebben en net als Thomas op de Fizik Infinito R1 Knit schoenen rijden.

De fietsschoenen van Fizik & Sidi zijn te koop bij Bol.com & Bobshop

Fietshelm Ineos

Kask is de fietshelm sponsor van Team Ineos. In samenwerking met Ineos zijn ze gekomen tot het ontwerp van de Kask VALEGRO fietshelm. Deze fietshelm biedt de optimale combinatie van ventilatie en comfort.

Maat S van deze fietshelm weegt slechts 180 gram. Het vernieuwde ontwerp van de Kask VALEGRO zorgt voor een maximale ventilatie en koeling via de 37 ventilatiegaten. De voering van de helm is ademend en sneldrogend.
De Kask VALEGRO fietshelm is te koop bij Bol.com

Fietsbril Ineos

Voor Team Ineos niks anders dan het beste, daarom hebben ze voor de beste fietsbril het merk Oakley als sponsor. De renners dragen de Oakley Jawbreaker, Oakley Radar EV en Oakley EV Zero.

Andere fanwear Ineos

Het valt op dat er helaas geen fietsjack van Ineos te koop is bij de webshops, maar voor Ineos fietssokken, Ineos fietshandschoenen, Ineos caps en Ineos bidons kan je bij verschillende webshops terecht.

Photocredits: © Team Ineos | George Solomon

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.