Teasi One 2 Review

De Teasi One 2 is een eenvoudig te bedienen fietsnavigatie die je ook kan gebruiken om te wandelen. Het navigatiesysteem is voorzien van verschillende handige functies voor recreatiefietsers. Wij hebben alle functies voor je op een rijtje gezet zodat je precies weet wat je kan verwachten van dit apparaatje.

Navigatie voor 27 Europese landen

Een fietsnavigatie is vaak beperkt tot Nederland, maar de Teasi One 2 heeft fietskaarten voor 27 Europese landen. Je kan het navigatiesysteem dus meenemen naar de camping in Frankrijk of Duitsland en hier een fietstochtje maken.

Fietsroute langs bezienswaardigheden

Bijzondere plekjes in een stad of natuurgebied kan je eenvoudig ontdekken met de Teasi One 2 bezienswaardigheden route. Het navigatiesysteem berekent eenvoudig een route langs alle toeristische trekpleisters.

Kies het type fiets

Als mountainbiker wil je graag een fietsroute over onverharde wegen terwijl je als recreatiefietser graag over het fietspad fietst. De Teasi One 2 kan een fietsroute berekenen waarbij rekening wordt gehouden met het type fiets.

Route maken op basis van je profiel

Je wil vandaag 300 kcal verbranden door te gaan fietsen. Dan kan je op basis van je wensen een route laten samenstellen door Teasi One 2. Naast calorieën kan je ook een route maken op basis van gewenste tijd of afstand.

Voordelig in aanschaf

In tegenstelling tot de meeste navigatiesystemen kan je de Teasi One 2 voordelig aanschaffen. Je betaalt dus geen honderden euro’s voor een degelijk fietsnavigatiesysteem.

Spatwaterdicht

Een paar regendruppels moet geen probleem zijn, maar een storm of heftige modderpoel kan voor wat problemen gaan zorgen. Het navigatiesysteem is voorzien van het IPX5 certificaat, wat betekent dat deze een gemiddelde bescherming tegen water biedt.

Lange batterijduur

Als je een mooie fietstocht gaat maken dan ben je al snel een paar uur onderweg. De Teasi One 2 heeft een batterijduur van tien uur zodat je zonder problemen je favoriete route kan afleggen.

Onthoud de laatste route

Heb je laatst nog een leuke route gefietst met de Teasi One 2? De laatste vijf routes slaat de fietsnavigatie automatisch op zodat je eenvoudig dezelfde route weer kan selecteren.

Ervaringen met de Teasi One 2

Bij Bol.com wordt de Teasi One 2 beoordeeld met 4 sterren van de 5 sterren. Als positieve punten worden genoemd dat het navigatiesysteem inclusief kaartmateriaal voor West-Europa wordt geleverd en de kaarten gratis geupdate kunnen worden. Ook het routes maken op basis van je profiel, afstand, tijd of aantal calorieën wordt als een zeer handige functie ervaren. Ook de bediening wordt door de gebruikers als zeer eenvoudig ervaren en ook de route-aanwijzingen zijn duidelijk.

De Teasi One 2 is niet meer te koop. Kijk voor alle Teasi fietsnavigatiesystemen op Bol.com of lees één van de volgende blogs voor meer advies:

Over Onlinefietser.nl

Alweer tien jaar geleden startten we met Onlinefietser.nl. Als fietsliefhebbers vinden we het leuk om onze ervaringen op de fiets te delen. Onze redactie bestaat uit wielrenners, MTB'ers en vakantiefietsers. Inmiddels reden we vele tienduizenden kilometers voor het testen van fietsen, fietskleding, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

We werken samen met verschillende webshops op affiliate basis. We ontvangen een kleine commissie door te linken naar producten van deze webshops. Voor jou als bezoeker is de prijs echter hetzelfde, je ondersteunt Onlinefietser.nl in het schrijven van goede content door via één van deze links een aankoop te doen, maar uiteraard is dit niet verplicht.